Uusi Mavela uuden sukupolven voimin

Screen Shot 2018-05-04 at 4.27.04 PM.png

Mavela Oy aloitti toimintansa vaatimattomasti yhden miehen rakennusfirmana ajatuksena perustaa menestynyt perheyritys, joka aikanaan jäisi seuraavalle sukupolvelle. Mavela onkin toiminut vuodesta 2005 lähtien rehdillä ja reilulla ammattimiehen otteella, mutta toiminta on ollut pienimuotoista, muutaman remonttimiehen työllistävää yritystoimintaa. Kasvua tärkeämpää on ollut laadukas työnjälki sekä rakennus- ja remonttiprojektien läpivienti ajallaan ja laadukkaasti.

Vanhat periaatteet, uutta osaamista

Vuosien varrella on tapahtunut monenlaisia käänteitä, erilaisia yhteistyökuvioita ja lopulta terveydellisiä haasteita, joka hidasti yrityksen kasvattamista toivottuun tahtiin.  Sillä aikaa kun Mavela kävi läpi kasvukipujaan, seuraava sukupolvi rakensi omia uriaan ja kehittivät ammattitaitoaan omilla tahoillaan. Viime aikoina myös uusi sukupolvi on löytänyt intohimon ottaa yritys haltuunsa ja kasvattaa Mavelasta se perheyritys, joka alunperin oli tavoitteena. Nyt yrityksessä on sekä aikaisempi rautainen rakennusalan osaaminen sekä intohimo laadukkaaseen rakentamiseen, että myös uutta uutta ammattiosaamista sähkötöiden, palveluiden tuotteistamisen ja markkinoinnin saralta, perheenjäsenten liittyessä remmiin.

Mavela tekee kodin 

Tavoitteenamme on nyt laajentaa toimintaa merkittävästi uuden tiimin voimin, vanhan sukupolven jäädessä työnjohtajan ja laadunvalvojan rooliin. Olemmekin palkanneet useita uusia rakennusalan nykyisiä ja tulevia rakennusalan ammattilaisia, jotta voimme jatkossa palvella yhä useampia kodin omistajia. Yhdessä teemme Mavelasta yrityksen, joka tekee kodin -lauseen moninaisessa merkityksessä. Teemme uuden kodin konkreettisesti tai teemme asunnostasi kodin remontoimalla sen toimivaksi sekä mieluisaksi.

Meistä jokainen ansaitsee toimivan kodin!

- Mavela eli Ojanperän perhe